300 päivää kisoihin – Kalevan Kisat 2018 järjestelytoimikunta esittäytyy!

Kisat lähestyvät, H-hetkeen on 300 päivää! JKUn ja Jyväskylän kaupungin kokenut ja erittäin sitoutunut kaarti eri alan asiantuntijoita on jo kokoontunut useamman kerran suunnittelemaan ensi kesän Kalevan Kisoja. Tavoitteet ovat korkealla ja tämän joukon voimin saadaan järjestelyiltään ja fasiliteeteiltaan upeat uudenlaiset ja mieliinpainuvat kisat Harjulle, Jyväskylän sydämeen.

Järjestelytoimikunnan puheenjohtajana toimii JKUn puheenjohtaja Antti Mero sr., hän vastaa myös kunniatoimikunnasta. Muut vastuualueet ja jäsenet ovat: Kalevan kisojen pääsihteeri Pasi Valoranta, kilpailut Esa Kaihlajärvi, vapaaehtoiset Jarkko Toivola, kisamyynti Marja-Leena Pitkäjärvi, viestintä Heli Toivola, rakentaminen Markku Kautto, turvallisuus Pauli Huuskonen, liikennejärjestelyt Erkki Savolainen, opastus/lääkintä Jaakko Hanhinen, seremoniat Markku Koistinen ja kanslia Teemu Airaksinen. Lisäksi kokouksiin osallistuvat mahdollisuuksien mukaan Suomen Urheiluliitosta toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä, tapahtumapäällikkö Jaana Forsberg sekä seurapalvelujohtaja Harri Aalto.

Vapaaehtoisten rekrytointi on käynnissä ja jatkunee pitkälle ensi keväälle. Kokonaistarve on noin 500 henkilöä – ilmoittautumisia on jo jonkin verran tullut. Olemme ilahtuneita positiivisesta kiinnostuksesta kisajärjestämiseen! Kisoista löytyy varmasti jokaiselle jotakin työtä, tehtävien kirjo on laaja. Kaikkiin tehtäviin opastetaan ja järjestetään tarvittaessa koulutus. Esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin ja myynnin tehtäviin tarvitaan tekijöitä jo nyt, kisoihin saakka. Tutustu ja ilmoittaudu! https://www.kalevankisat.fi/2018/vapaaehtoisille

Lisätietoja:
Pääsihteeri Pasi Valoranta, pasi.valoranta@jku.fi
Vapaaehtoiset Jarkko Toivola, jarkko.toivola@jippii.fi

Jaa tämä artikkeli: