Kalevan Kisat on tehnyt neljännen pääyhteistyökumppanisopimuksen PunaMustan ja Sanomalehti Karjalaisen kanssa. Kalevan Kisat on aiemmin järjestetty Joensuussa vuosina 1972 ja 2002.

PunaMusta on yritysnäkyvyyden vastuullinen kumppani. Yritys tarjoaakin asiakkailleen mahdollisuuden valita ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit painotuotteet. PunaMustalle on myönnetty Avainlippu merkkinä tuotteiden ja palveluiden kotimaisuudesta.

Sanomalehti Karjalainen uutisoi Kalevan kisoista monikanavaisesti niin verkossa, radiossa kuin lehdessäkin. Karjalainen haluaa olla mukana innostamassa myös maakunnan lapset ja nuoret liikkumaan ja Kalevan kisojen aikana järjestetäänkin jo perinteeksi muodostunut Karjalaisen Ipanasprintti sekä lajikokeiluja kisatorilla. Karjalaisen mainoskanavat auttavat varmistamaan, että tapahtuma näkyy ja kuuluu koko maakunnassa!

Meille on kunnia-asia tukea SM-tasoista yleisurheilua ja tuoda huikeita kisakokemuksia sekä urheilijoille että katsojille Joensuun vasta uusitulla yleisurheilustadionilla kertoo PunaMusta Media -konsernin toimitusjohtaja Raimo Puustinen. PunaMusta Oy ja Sanomalehti Karjalainen Oy kuuluvat PunaMusta Media -konserniin, yritysten kotipaikka on Joensuu.