Joensuun Kalevan Kisat on tehnyt pääyhteistyökumppani sopimuksen Abloy Oy:n kanssa. Abloy on Joensuun Kalevan Kisojen kolmas paikallinen pääyhteistyökumppani.

ABLOY on luottamuksen tunnusmerkki. Lukitus- ja kulunhallintajärjestelmien edelläkävijä ympäri maailman, jonka juuret lepäävät vahvasti Pohjois-Karjalan maaperässä. Abloy toimittaa laaturatkaisuja päätoimipaikasta Joensuusta, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. 750 huippuammattilaista Suomessa ja toiset 240 ulkomailla vaalivat Abloyn kulttuuria, jossa laatu, kestävä kehitys ja innovaatio ovat aina etusijalla.

Abloyn toiminnan ja kehitystyön tukena on maailmanlaajuinen verkosto, ASSA ABLOY -konserni – maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja.

Elokuussa Abloy ja Kalevan Kisat lyövät kättä kisojen saapuessa 20 vuoden tauon jälkeen Joensuuhun:

– Kalevan Kisat kuuluu suomalaisen urheilun suuriin ikoneihin, yhdistäen lähes kaikki suomalaiset Suomen toiseksi kiinnostavimpana vuotuisena urheilutapahtumana, kuvailee Abloy Oy:n toimitusjohtaja Jari Toivanen.

– Me Abloylla elämme vahvasti mukana lähes jokaisen suomalaisen elämässä, turvaten ja helpottaen suomalaisten jokapäiväistä kulkemista niin kotona, työpaikalla kuin vapaa-ajallakin.