Harju2018-tiimi

Keski-Suomessa urheilee poikkeuksellisen lahjakas, nuori yleisurheilijasukupolvi. Vuonna 1994 tai sen jälkeen syntyneitä urheilijoita on tunkeutunut kansalliseen yleisen sarjan kärkikamppailuihin sekä nuorten ikäryhmien kansainvälisiin arvokilpailuihin. On selvää, että tämän urheilijaryhmän parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin ja uusia ilonaiheita on luvassa.

Ilahduttavaa ja merkillepantavaa on se, että lahjakkaita menestyjiä löytyy myös kasvukeskusten ja suurseurojen ulkopuolelta. Yleisurheilu on siis kovassa vedossa paitsi Jyväskylässä, niin myös koko Keski-Suomen maakunnassa.

Vuoden 2018 Kalevan kisat avataan 19. heinäkuuta, mutta sitä ennen urheilijoilla on edessään lukemattomia hikisiä treeenejä, testejä ja valmentautumista tuleviin kilpailuihin. Kutsumme Sinut seuraamaan Harju2018-tiimin matkaa yleisurheilun Suomen mestaruuskisoihin Jyväskylään. Kiitokset tiimin urheilijoille, että avaatte urheilijanelämäänne meille ja kiitokset yhteistyökumppaneillemme, jotka teette tämän kaiken mahdolliseksi!

Pasi Valoranta
Kalevan kisat 2018 pääsihteeri
050 553 8503

Harju2018 tiimi

Flow-Flow admin info: Please choose stream layout on options page.

Yhteistyössä

Lue lisää
Lue lisää »
Lue lisää
Lue lisää »
Lue lisää
Lue lisää »
Lue lisää
Lue lisää »