Harju2018-tiimi

Keski-Suomessa urheilee poikkeuksellisen lahjakas, nuori yleisurheilijasukupolvi. Vuonna 1994 tai sen jälkeen syntyneitä urheilijoita on tunkeutunut kansalliseen yleisen sarjan kärkikamppailuihin sekä nuorten ikäryhmien kansainvälisiin arvokilpailuihin. On selvää, että tämän urheilijaryhmän parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin ja uusia ilonaiheita on luvassa.

Ilahduttavaa ja merkillepantavaa on se, että lahjakkaita menestyjiä löytyy myös kasvukeskusten ja suurseurojen ulkopuolelta. Yleisurheilu on siis kovassa vedossa paitsi Jyväskylässä, niin myös koko Keski-Suomen maakunnassa.

Vuoden 2018 Kalevan kisat avataan 19. heinäkuuta, mutta sitä ennen urheilijoilla on edessään lukemattomia hikisiä treeenejä, testejä ja valmentautumista tuleviin kilpailuihin. Kutsumme Sinut seuraamaan Harju2018-tiimin matkaa yleisurheilun Suomen mestaruuskisoihin Jyväskylään. Kiitokset tiimin urheilijoille, että avaatte urheilijanelämäänne meille ja kiitokset yhteistyökumppaneillemme, jotka teette tämän kaiken mahdolliseksi!

Pasi Valoranta
Kalevan kisat 2018 pääsihteeri
050 553 8503

Harju2018 tiimi

Lisätiedot
Lue lisää »

Salla Sipponen

Aina iloinen ja elämänmyönteinen Salla on asettanut selvät tavoitteet kohti Kalevan kisoja 2018. Tutustu kiekonheittäjän ajatusmaailmaan voittamiseen vaadittavasta harjoittelusta. Mitä voittaminen vaatii?

Lisätiedot
Lue lisää »

Ada Koistinen

Urheilu on Ada Koistiselle intohimoinen hyppy itsensä kehittämiseen. Ada etenee päivä päivältä tehokkaasti ponnistaen ja kimmoisasti loikkien kohti menestystä kotoisissa Kalevan kisoissa.

Lisätiedot
Lue lisää »

Emma Koistinen

Tavoitteellinen urheilu on Emma Koistiselle oppimista, kehittymistä, parhaaseen pyrkimistä ja ennen kaikkea ihmisenä kasvamista. Emmalle mikään aita ei ole este. Matkalla Harjun Kalevan kisojen finaalin maaliviivalle jokainen aita, jokainen haaste, on mahdollisuus.

Lisätiedot
Lue lisää »

Joonas Rinne

Urheilun lisäksi myös taiteellisella puolella tunnetuksi tullut Joonas on uskalian miettein Kalevan kisoista. Perinteikkäät kisat ovat olleet hänelle aina suuressa roolissa tavoitteiden asettamisen kannalta.

Lisätiedot
Lue lisää »

Kristian Pulli

Kristianin nälkä voittaa on suuri. Hyppylajeissa menestynyt Jämsän nuori lupaus kävi laittamassa askelmerkit Harjulle jo keväällä 2017. Avainasemassa Kristianin menestykseen on paineensietokyky ja keskittyminen.

Lisätiedot
Lue lisää »

Tatu Ilari Manninen

Ilari tunnetaan kylmäpäisyydestään. Kisatilanteessa katse kulkee aitojen yli kohti maaliviivaa. Mitalisijoja ahminut nuori herrasmies haluaa pysyä lajinsa kärkikaartissa hinnalla millä hyvänsä.

Lisätiedot
Lue lisää »

Jami Kinnunen

Jami keskittyy ja uskoo omaan tekemiseen, eikä ota paineita Kinnusten suvun keihäsmenestyksestä. Jamilla on halu nähdä mihin rahkeet riittävät ja uskookin, että hän nousee vaikeuksista voittoon.

Lisätiedot
Lue lisää »

Aino Pulkkinen

Äänekosken pikajuoksijalla on tavoitteena juosta kovia aikoja Kalevan kisoissa. Aino on aina ollut kova into kehittyä ja menestyä niin urheilussa kuin arkielämässäkin.

Yhteistyössä

Lue lisää
Lue lisää »
Lue lisää
Lue lisää »
Lue lisää
Lue lisää »
Lue lisää
Lue lisää »
Lue lisää
Lue lisää »
Lue lisää
Lue lisää »