Kalevan kisat ja Liveto tekevät tiivistä yhteistyötä asiakaskokemuksen parantamiseksi

Jyväskyläläinen Liveto yhteistyössä Jyväskylän Kalevan kisojen kanssa on rakentanut räätälöidyn palvelujen myyntijärjestelmän. Palvelujen ennakkoon ostamista on laajennettu lipuista muihin palveluihin.

Kesän kisoihin on suunnitteilla palveluiden kokonaisuus, jossa asiakas voisi ostaessaan ennakkolipun, samalla varata itselleen tarvitsemansa palvelut, mm. ostaa ruoat ja pysäköinnin. Kisojen pääsihteerin Pasi Valorannan mukaan tarkoituksena on poistaa kaikki esteet Harjulle saapumisen ja siellä viihtymisen tieltä.

“Ruokapuoleen tullaan panostamaan tosissaan. Tarjolla on lippujen lisäksi koulutuskuntayhtymä Gradian suunnittelemat ja tarjoamat laadukkaat ruokavaihtoehdot. Ostamalla etukäteen liput, ruoat ja pysäköinnit säästät aikaa ja rahaa. Kisoihin saapuminen on vaivatonta”.

Kaikkien palveluiden ennakkoon ostaminen on mahdollista tehdä Kalevan Kisojen nettisivujen kautta, johon palvelun on mahdollistanut paikallinen yritys Liveto. ”Mahtava nähdä, että näinkin pitkät perinteet omaava tapahtuma kuin Kalevan Kisat haluaa pysyä ajanhermolla ja on valmis käyttämään markkinoinnin moderneimpia ratkaisuja” tiivistää Liveton toimitusjohtaja Antti Korhonen. Yksi Kalevan kisojen pääteemoista on ekologisuus. Palveluiden etukäteen varaaminen sopii Valorannan mukaan hyvin myös tähän muottiin.

“Jos asiakas pystyy varaamaan etukäteen tarvitsemansa ateriapalvelut, on järjestäjien paljon helpompi arvioida menekki, joka taas vähentää ruoan hävikkiä huomattavasti. Tällä tavoittelemme mahdollisimman vähäistä ympäristökuormitusta.”

Jaa tämä artikkeli: