Kalevan kisat ovat koko perheen huipputapahtuma

Jyväskylän Kalevan kisat ovat koko perheen monipuolinen urheilutapahtuma, joka ei rajoitu pelkästään Harjun stadionin sisälle. Kisatorilla voi käydä tutustumassa moneen niin isoja kuin pieniäkin kiinnostavaan kojuun ja näytteilleasettajaan. Mukana ovat esimerkiksi Harvian hybridisauna, Neste Rallin rallisimulaattori, Mehiläisen Magneettirekka ja Ilmavoimien maanäyttely. Kisatorin lavaohjelmassa puolestaan nähdään urheilijahaastatteluiden lisäksi mm. Jyväskylän Tanssiopiston näytöksiä sekä kisamaskottien keskinäistä kisailua. Iltakilpailujen yhteydessä yleisöä tanssittaa Kalevan kisat Houseband.

Kisatorin vieressä on lasten oma valtakunta, liikuntapeuhula. Siellä perheitä liikuttaa Parkour Akatemia, Jyväskylän Sirkuskoulu, Jyväskylän Voimistelijat sekä Jyväskylän Kenttäurheilijat. Liikuntapeuhula onkin hyvä tilaisuus testata erilaisia lajeja ja oppia uutta. Mukana peuhaamassa ovat myös Silenta ja Lidl. 

Eikä sovi unohtaa näitä kaveruksia:

 

 

Kisojen viralliset maskotit, JKU:n Wäiski-jänis ja salibandyseura Happeen Heimo Hirvi pitävät huolen siitä, että lapsenmielinen meno pysyy yllä koko Harjun alueella. Wäiski ja Heimo toimivat huutosakin johtajina stadionin puolella ja piipahtelevat touhuamassa myös Kisatorilla ja Lasten Liikuntapeuhulassa.

Tervetuloa kisahuumaan koko perheen voimin!

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät aikuisen seurassa tapahtumaan veloituksetta kaikkiin muihin katsomoihin paitsi A-katsomoon.

Jaa tämä artikkeli: