Lappeenrannan Kalevan kisat kiittää

Ajoittain koleasta säästä huolimatta tapahtuma onnistui hienosti ja paikalle saapuneen yleisön määrä lämmitti sekä järjestäjien että urheilijoiden mieliä. Perinteikäs Kimpisen kenttä tarjosi hienot ja arvoisensa puitteet tapahtumalle.

Lappeenrannan Urheilu-Miehet haluavat kiittää kaikkia vapaaehtoisia, jotka mahdollistivat kisojen onnistumisen. Haluamme kiittää kaikkia toimitsijoita, teidän kokemuksenne ja asiantuntemuksenne ansioista kilpailut vietiin läpi aikataulussa ja kilpailusääntöjen mukaisesti.

Suuri kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille. Oli hienoa nähdä, kuinka sankoin joukoin yritykset ja yhteisöt lähtivät liikkeelle yhdessä toteuttamaan ja mahdollistamaan kesän suurtapahtumaa Lappeenrannassa.

Kiitos Suomen Urheiluliitolle ja YLE:lle erinomaisesti sujuneesta yhteistyöstä koko kisaprojektin ajan. Teidän näkemyksenne ja kokemuksenne oli meille korvaamaton apu. YLE:n kautta myös miltei kaksi miljoonaa suomalaista pääsi osalliseksi Kalevan kisojen huumaan.

Kiitos Lappeenrannan kaupungille, joka oli mukana järjestelyissä kisojen hakuprosessista alkaen. Kaupunki huolehti esimerkillisesti siitä, että Kalevan kisat voitiin käydä läpi loistavissa olosuhteissa. Myös liikuntatoimen henkilökunta varmisti omalla ammattitaidollaan ja sitoutumisellaan kisojen loistavan läpiviennin.

Kiitoksia urheilijoilla ja valmentajille. Te olette tehneet paljon töitä ollaksenne parhaassa kunnossa juuri Kalevan kisoissa, kun suomenmestaruuksista kamppaillaan.

Ja kiitos yli 16 000-päiselle yleisölle. Saapumalla paikalle katsomaan kisoja, te annoitte meille parhaan palkinnon tehdystä työstämme.

Lappeenrannan Kalevan kisojen kävijämäärä nousi lähes 20 000 henkilöön, kun mukaan lasketaan toimitsijat, vapaaehtoiset, urheilijat, valmentajat ja media.

Jaa tämä artikkeli: