Ravintolapalvelut

Valitse ja osta ruoat etukäteen sivun oikeassa reunassa olevan OSTA-painikkeen kautta! Kesken jännittävien kisatapahtumien säästyy aikaa ja vaivaa, saat jälkiruokakahvit ja keksit kaupan päälle!

Kalevan kisojen Gradia-ravintolat ovat luomuravintoloita, joissa mahdollisuuksien mukaan käytetään suomalaisia luomutuotteita sekä raaka-aineissa suositaan lähellä ja Suomessa tuotettua.

Kalevan kisojen aikana luomutuotteina on tarjolla piimä, ruisleipä, maito ja salaattipöydän kananmunat. Maitotaloustuotteet tulevat Valiolta ja leipä Eloselta, muikku Keiteleeltä. Kaikki liha ja kana on suomalaista alkuperää, kala on suomalaista kirjolohta ja riisi on korvattu suomalaisella ohralla.

Ravintolapalveluista Harjun kentällä ja Harjun kampuksella vastaa  Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Gradia-ravintolat

Gradia-ravintola Harjun kampuksella

Sepänkatu 3, Jyväskylä

Perjantai klo 11.00-18.00
Lauantai klo 11.00-18.00
Sunnuntai klo 11.00-16.00

Kaikki ruoka on vapaasti otettavissa linjastostamme. Kaikkiin annoksiin sisältyy runsas tuoresalaattipöytä, runsas leipäpöytä, levitteet ja ruokajuomat vapaasti. Lapset alle 7v, aikuisen mukana ilmaiseksi.

M= maidoton
L= laktoositon
G= gluteeniton
VEG= vegaani

 

Gradia-ravintola Harjun urheilukentällä

Ihantolantie 3, Jyväskylä

Perjantai klo 11.00-18.00
Lauantai klo 11.00-18.00
Sunnuntai klo 11.00-16.00

Salaatit ovat valmiiksi pakattuja salaattiannoksia. Lohikeitto annostellaan. Kaikkiin annoksiin sisältyy, leivät, levite, lähdevesi tai mehutetra. Lapset alle 7v, aikuisen mukana ilmaiseksi.

Vesilinna – Food & Wine

Ihantolantie 5, Jyväskylä

Vesilinnan sivut >

Ravintola avoinna klo 11–23.
À la carte tarjolla klo 17–22.

Perjantaina 20.7. vieraina Arto Bryggare ja Heike Drechsler klo 15.30, Jukka Keskisalo klo 16.30.

Lauantaina 21.7. vieraina Kimmo Kinnunen ja Arsi Harju klo 16.00

Sunnuntaina 22.7. vieraina Ringa Ropo ja Osku Torro klo 12.30.

Vesilinnan vieraita haastattelee Mika Saukkonen.

Varaukset p. 050 553 8503
Pääsihteeri Pasi Valoranta, Kalevan kisat 2018

Kalevan kisat Vesilinna menu »

 

VIP-BUFFET 57 €

Tarjolla PE klo 14–18, LA klo 14–17, SU klo 11–14

Perjantain VIP-buffet on loppuunmyyty!

Alkupalat

  • Vihreää salaattia, villiyrttejä ja vinegretteä
  • Marinoitua tomaattia ja mozzarellaa
  • Savulohisalaattia
  • Paahdettua kanaa ja caesarsalaattia
  • Teriyakihärkää ja nuudelisalaattia
  • Sitruunalohta ja papuratouillea

Grillistä (päivittäin vaihtuva lämmin pääruoka)

  • Sitruunakanaa
  • Valkosipuli-chilipossua
  • BBQ-härkää
  • Karitsan paahtopaistia
  • Maa-artisokka-perunapaistosta

Jälkiruoka

  • Valkosuklaa pannacottaa ja marjoja
  • Kahvia ja Teeleidin haudutettua teetä

MAISEMALOUNAS 25 €

Tarjolla PE klo 11–18, LA klo 12–17, SU klo 11–14

Perjantain maisemalounas on loppuunmyyty klo 14-18! Tilaa on klo 11-14 (ei ennakkomyyntiä).

  • Raikasta vihreää salaattia ja mansikkavinegretteä
  • Maalaissalaattia
  • Palvikalkkuna-caesarsalaattia
  • Marinoituja kesäkasviksia Palokasta ja yrttikastiketta
  • Ruokaisa päivän keitto
  • Kahvi ja pieni makea

Raaka-aineet tuotettu Keski-Suomessa.