Hanki pysäköintiluvat ennakkoon

Hei sinä, Kalevan kisoihin saapuva! Nyt on mahdollista hankkia pysäköintiluvat edullisesti ja kätevästi kisapäivien ajaksi ennakkoon! Näin säästät aikaa ja vaivaa, eikä pysäköinnin hankaluus tai parkkipaikkojen metsästys pilaa kisafiilistäsi!

Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet pysäköintiin kisavieraille. Jyväs-Parkin pysäköintitalot sijaitsevat aivan keskustassa ja niistä on lyhyt kävelymatka tapahtumapaikalle. Näet P-talojen lähes reaaliaikaiset vapaiden paikkojen määrät Jyväs-Parkin www-sivuilta ja kadunvarsien opastauluilta.

Kalevan kisojen oma pysäköintialue Hippoksella (P1) puolestaan tarjoaa kisavieraille maksuttoman bussikuljetuksen Hippokselta suoraan portille. P2 on Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen pysäköintialue. Lyhyen kävelymatkan päässä Harjulta. Valitse mieleisesi!

Pikahuoltoja polkupyörille! Voit jättää pyöräsi valvottuunparkkiin kisojen ajaksi. Samalla pyörääsi tehdään pikahuolto (ilmaa & öljyä). Pyöräparkki sijaitsee Gradian Harjun toimipisteen pyöräkatosten yhteydessä. Parkkiin mahtuu 200 ensimmäistä pyörää per päivä. Pyöräparkissa on valvonta perjantaina klo 9:30-21:30, lauantaina 9:15-21:30 ja sunnuntaina 9:00-18:30. Pyöräparkki järjestetään yhteistyössä JYPS:n kanssa. 

Osta verkkokaupasta samalla liput ja ruoat
– helppoa ja kätevää!

Tutustu Jyväs-Parkin pysäköintitaloihin:
http://www.jyvasparkki.fi

 

Osta pysäköinti valitsemillesi päiville verkkokaupasta painamalla oheista OSTA-painiketta.