Titanium Oyj Kalevan kisojen 2018 pääyhteistyökumppaniksi

Titanium Oyj on yksi vuoden 2018 Kalevan kisojen pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön tarkoituksena on tukea suomalaista yleisurheilua ja olla mukana yhdessä Suomen suurimmista urheilutapahtumista.

Kalevan kisat järjestetään Jyväskylässä 19.-22.7.2018. Suomen mestaruuksista kamppailevat Suomen kärkiyleisurheilijat. ” Me titaniumilaiset teemme työtämme intohimolla, rakkaudesta lajiin, ihan niin kuin urheilijatkin. Tällä samalla intohimolla lähdimme mukaan tukemaan suomalaista, vahvassa nosteessa olevan yleisurheilua ja pitkän perinteen omaavaa Kalevan kisaa”, sanoo Tommi Santanen, Titaniumin toimitusjohtaja.

”Olemme järjestämässä Jyväskylässä kuudensia Kalevan kisoja Suomen johtavan yleisurheiluseuran, Jyväskylän Kenttäurheilijoiden toimesta. Entisenä yrittäjänä olen heittäytynyt tähän projektiin mukaan täydellä sydämellä tavoitteena järjestää ikimuistoiset kisat ja viedä eteenpäin yleisurheilua Jyväskylässä ja Suomessa. Olen erittäin iloinen siitä, että olemme saaneet Titaniumin mukaan kisojemme pääyhteistyökumppaniksi. Se viestii yhtiön arvoista ja panoksesta urheilevan nuorisomme hyväksi”, kertoo Pasi Valoranta, Kalevan kisojen pääsihteeri.

 

 

Jaa tämä artikkeli: