VALMENTAJAT & HUOLTAJAT

13.-16.8.2020 Turku

Valmentajakortti

Seura tai urheilija voi lunastaa erillisiä valmentajakortteja saman määrän kuin seurasta on ilmoitettu urheilijoita. Valmentajakortit voi tilata ennakkoon Lyyti-järjestelmän kautta

Valmentajakortin hinta on 18€ /kortti. Kisojen aikana urheilijan henkilökohtainen valmentaja voi ostaa itselleen valmentajakortin myös kilpailukansliasta (korttimaksu).

Valmentajakortilla pääsee liikkumaan kisoissa koko tapahtuman ajan valmentajille tarkoitetuilla alueilla kuten lämmittelykentällä ja valmentajien katsomopaikoilla. Järjestäjä voi tarvittaessa rajata lajikohtaiset katsomopaikat vain kuhunkin lajiin osallistuvien urheilijoiden valmentajille. Hinta sisältää myös yhden kappaleen käsiohjelmia.

Huoltajakortti

Seuroille jaetaan mestaruuskilpailusääntöjen mukaan seuraavasti huoltajakortteja ja käsiohjelmia:

Ilmoitettuja urheilijoita Kortteja Käsiohjelmia
1-10 1 1
yli 10 2 2

Huoltajakortit ovat nimettyjä ja henkilökohtaisia. Seuran edustajat voivat lunastaa nimellä varustetun huoltajakortin kisakansliasta. Nimi ilmoitetaan kisakansliassa korttia hakiessa.

 

Kalevan kisat 2020 järjestetään Turussa kolmen seuran yhteistyönä

Kolme turkulaista yleisurheiluseuraa, Turun Urheiluliitto, TUTO Ry ja Turun Weikot Yleisurheilu, järjestävät yhteistyössä Paavo Nurmi Gamesia järjestävän PN Turku Oy:n kanssa Kalevan kisat Turussa 13. – 16.8.2020. Kesä 2020 tulee olemaan historiallinen yleisurheilun tapahtumakesä, kun Turussa järjestetään Kalevan kisat ja Paavo Nurmi Games sekä muut Paavo Nurmi -tapahtumat.