YLEISÖ­

13.-16.8.2020 Turku

Yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailut Turussa

Vuonna 2020 yleisurheilun Suomen mestaruudet ratkotaan 13.-16.8. Turussa. Kyseessä on 13. kerta, kun Kalevan kisat järjestetään Turussa. 

Saapuminen Stadionille ja pysäköinti

Paavo Nurmen Stadion sijaitsee keskeisellä paikalla Turun Urheilupuistossa Aurajoen kupeessa. Keskeisen sijainnin takia suosittelemme urheilukansaa saapumaan paikalle jalkaisin, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Molemmilla sisääntuloporteilla on ilmainen pyöräparkki. Paikalle pääsee myös kätevästi Fölin busseilla ja Föli-fillareilla. Stadionin lähimmät bussipysäkit ovat 73 Martin Silta, 291 ja 337 Wäinö Aaltosen Museo ja 139 ja 157 Urheilupuisto.

Lähimmät Föli-Fillari pysäkit löytyvät Kaupunginteatterin edustalta ja Martista.

Matkayhteyksiä voi tarkistaa täältä!

Rautatieasemalta matkaa stadionille on kävellen noin 1,5 kilometriä ja linja-autoasemalta 2 kilometriä.

Mikäli saavut tapahtumapaikalle autolla, suositellaan jättämään auto Turun keskustan pysäköintialueille. Tapahtumapäivänä yleisölle on varattu pysäköintitilaa rajallisesti Samppalinnanvuoren kentältä, Samppalinnankadulta ja Neisytpolulta.

 

Turvallisuustarkastus ja lipuntarkastus portilla

Tapahtuma-alueen sisääntuloporteilla suoritetaan turvallisuustarkastus. Järjestyksenvalvojat tarkastavat kaikki sisään pyrkivät asiakkaat ja heidän kantamuksensa. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä pääsyliput tarkastetaan elektronisesti. Alle 12-vuotiaat pääsevät alueelle veloituksetta (D-katsomoon) Molemmilla sisäänkäynneillä myydään lippuja niin kauan kuin niitä riittää. Suosittelemme hankkimaan lipun ennakkoon.

Kalevan kisat 2020 järjestetään Turussa kolmen seuran yhteistyönä

Kolme turkulaista yleisurheiluseuraa, Turun Urheiluliitto, TUTO Ry ja Turun Weikot Yleisurheilu, järjestävät yhteistyössä Paavo Nurmi Gamesia järjestävän PN Turku Oy:n kanssa Kalevan kisat Turussa 13. – 16.8.2020. Kesä 2020 tulee olemaan historiallinen yleisurheilun tapahtumakesä, kun Turussa järjestetään Kalevan kisat ja Paavo Nurmi Games sekä muut Paavo Nurmi -tapahtumat.