Lippuedut

Kisavieraille on tarjolla seuraavia etuja Kalevan kisalipulla:

  • Ilmainen joukkoliikenne Jyväskylän paikallisbusseilla pääsylippuun merkittynä päivänä
  • Harjun erikoiskoelipusta -5€, kun lippu ostetaan kisatorilta Neste Rallien pisteeltä
  • Lapsille ilmainen liikuntapeuhula kisatorilla
  • Jonon ohi virallisille kisajatkoille Escape- ja London-yökerhoihin kisarannekkeella/-lipulla 19.-22.7.2018 (ei sisällä sisäänpääsymaksua)
  • Vesilinna Restaurantissa valkoviinilasi Temta Cucco Spumante Chardonnay Brut 5,00€ (ovh 8,50€)
  • Vesilinna Restaurantissa valkoviinilasi (16cl) Prüm Blue Riesling Trocken, S.A. Prüm 5,00€ 
  • Vesilinna Restaurantissa punaviinilasi (16cl) Apelido Tinto 2015, Miguel Louro 5,00 € 
  • Vesilinnan Luontomuseon museokaupan tuotteista -10 % (pois lukien postimerkit ja Museoliiton Museokortti) 

Saapuminen ja pysäköinti

Ennakkolipulla pääset matkustamaan Jyväskylän paikallisbusseilla ilmaiseksi kisalippuun merkittynä päivänä. Esitä kisalippu kuskille bussissa. Harjun Stadionin lähimmät bussipysäkit ovat Harjun Oppilaitos 1 ja Keski-Suomen talo. Hyödynnä etu ja saavu julkisilla kisoihin.

Valvottu pyöräparkki on järjestetty Gradian pihaan. Valvonta on pe klo 9.30-21.30, la klo 9.15-21.30 ja su klo 9.00-18.30. Pyöräparkissa tehdään polkupyörille pikahuoltoja (ilmaa ja öljyä). 

Pysäköintipaikat autoille löytyvät pysäköinti-osiosta. Hippoksen etäparkista on järjestetty non stop -bussi pääporteille.

Turvallisuus ja lipuntarkastus

Järjestyksenvalvojat tarkastavat kaikki kisavieraat ja heidän laukkunsa. Ennakkoliput vaihdetaan rannekkeisiin pääportilla. Pääportilla on lipunmyyntipiste sekä itsepalvelukassoja, joista voi vielä ostaa lippuja. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon.

Lipunmyynti ja Harjun kisa-alue

Ennakkolippuja myydään Jyväskylän keskustan kävelykadun lasikontista (Kauppakatu 33 edessä) 13.-18.7. klo 10-18.

Harjun stadionilla lipunmyynti ja portit auki:

Torstaina 19.7. klo 15.00-21.30

Perjantaina 20.7. klo 9.00-21.30

Lauantaina 21.7. klo 8.45-21.30

Sunnuntaina 22.7. klo 9.00-18.30

Kisatoriohjelma ja -aikataulu löytyy oheisohjelma -osiosta.

Lipunmyynti loppuu päivittäin 45 minuuttia ennen kisojen päättymistä. 

Kielletyt esineet ja aineet

Stadionille ei saa tuoda omia alkoholijuomia, huumausaineita, lasipulloja, termospulloja, ampuma- ja teräaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja (esim. hiuslakka). Lemmikkejä ei myöskään saa tuoda tapahtuma-alueelle. 

Esteettömyys

Invapysäköinti on järjestetty Pitkäkadulle, lähelle sisäänkäyntiä. Invakatsomo on A2-katsomon vieressä lähellä 100m lähtöpaikkaa. Pyörätuoliasiakkaat pääsevät aluelipulla invakatsomoon. Saattaja pääsee ilmaiseksi ilman erillistä lippua.

Liikuntarajoitteisille on varattu A1-katsomon lähtöpäädyn ensimmäiselle riville muutamia paikkoja kaiteiden läheisyydestä. A1-katsomon liikuntarajoitteisten paikat tarvitsevat A1-katsomolipun.

Ensiapu

Yleisön ensiapupiste sijaitsee kisatorilla Mehiläisen teltalla, joka on myös merkitty Mehiläisen kaasupallolla. Alueella on lisäksi kiertäviä ensiapuhenkilöitä, jotka tunnistaa vihreästä “First Aid” -liivistä.

Lajittelu

Paikallinen jätteenkäsittelykeskus Mustankorkea vastaa kisojen jätehuollosta. Teethän oman osasi ja laitat roskat roskiin sekä palautuspullot pulloille tarkoitettuihin astioihin. Alueella kiertää roskapartioita, joilta voi kysyä lähimpien roska-astioiden sijaintia.