Lippuinfo

Kalevan kisat 19.-22.7.2018

Kalevan Kisat järjestetään Jyväskylässä 19.-22.7.2018. Kisapaikkana toimii Harjun stadion, osoitteessa Ihantolantie 1, 40720 Jyväskylä.

Torstaina 19.7.2018 kisoja Harjulla pääsee seuraamaan millä tahansa toisen kisapäivän lipulla kaikille katsomopaikoille. Lippu tulee esittää portilla.

Alle 7-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa tapahtumaan veloituksetta kaikkiin muihin katsomoihin paitsi A-katsomoon.

 

Lippukategoriat

Liput on jaettu aluelippuihin ja katsomolippuihin. Lippujen hinnat nousevat tapahtuman lähestyessä, mitä nopeammin toimit sitä edullisemmin saat.

Voit ostaa aluelipun yhdelle valitsemallesi päivälle (pe/la/su) tai koko kisojen ajalle (4 päivän lippu). Katsomoliput ovat myynnissä A1-katsomoon sekä A2/B-katsomoon. A1-katsomoon on myynnissä myös 4 päivän lippu. Aluelippujen hinnat ja katsomojen sijainnit näet alla olevasta aluekartasta. Liput ovat numeroimattomia.

Osto-ohje

Löydät ”Osta lippuja”-painikkeen sivuston oikeasta reunasta. Valitse päivälippu tai lippupaketti, lippujen määrä, täytä tilaajatietosi ja maksa verkkopankissa. Voit halutessasi tulostaa liput tai näyttää ne tapahtumassa älypuhelimen näytöltä. Lisäksi liput toimitetaan sähköpostiisi.

Mikäli “Osta lippuja” -painike ei näy, voit ostaa liput myös täältä:

 https://liveto.fi/fi/tapahtumat/kalevan-kisat-2018/

Lippuja voi ostaa myös arkisin klo 10–16 Kalevan kisa – toimistosta (Monnarin kahvion yläkerrasta), Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä.

JKU:n toimistolta lippuja voi ostaa myös seuraavilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä: Smartum, Edenred, Sporttipassi ja Tyky maksuvälineet. JKU:n toimisto avoinna arkisin klo 10–17.

Lippuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Liveton asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@liveto.fi, 0600 30005 (1,78€/min).

 

Lajisuorituspaikat

Naisten seiväs hypätään perjantaina takasuoralla. Kuula työnnetään nurmikolle etusuoran suuntaisesti. Pikajuoksut ja pika-aidat pyritään juoksemaan myötätuuleen, joten juoksujen suunta (etu- vai takasuoralla) päätetään vasta kisapäivän aamuna tai iltapäivänä. Miesten keihään finaalin heittosuunta päätetään tuuliolojen mukaan sunnuntaina.

Aluekartta: