Lippuinfo

Kalevan kisat 19.-22.7.2018

Lippuja voi ostaa ainoastaan portilta. Aamupäivän kisoja pääsee katsomaan kaikkiin katsomoihin millä tahansa lipulla. Huomioithan, että kaikki liput ja passit ovat henkilökohtaisia.

Alle 7-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa tapahtumaan veloituksetta kaikkiin muihin katsomoihin paitsi A-katsomoon.

Lipputilanne sunnuntaina klo 14:30: Alueliput on myyty loppuun. Portilta saa lippuja vielä A1- ja B-katsomoon. A2-katsomo on myös täynnä.

 

Lippukategoriat

Liput on jaettu aluelippuihin ja katsomolippuihin. Lippuja voi ostaa ainoastaan portilta.

Voit ostaa lipun yhdelle valitsemallesi päivälle (pe/la/su) tai koko kisojen ajalle (4 päivän lippu). Katsomoliput ovat myynnissä A1-katsomoon sekä A2/B-katsomoon. Myynnissä on myös 4 päivän lippu.  Lippujen hinnat ja katsomojen sijainnit näet alla olevasta aluekartasta. Liput ovat numeroimattomia. Huomaa, että A1 katsomon ensimmäiset rivit eivät ole katettuja. Invakatsomo sijaitsee etusuoran alussa ja sinne pääsee aluelipulla ja invalipulla. Yksi saattaja pääsee ilmaiseksi sisään.

Lajisuorituspaikat

Naisten seiväs hypätään perjantaina takasuoralla. Pituus ja 3-loikka hypätään takasuoran hyppypaikoilla, B-katsomon edessä. Kuula työnnetään nurmikolle etusuoran suuntaisesti. Pikajuoksut ja pika-aidat pyritään juoksemaan myötätuuleen, joten juoksujen suunta (etu- vai takasuoralla) päätetään vasta kisapäivän aamuna tai iltapäivänä.

Aluekartta: