Mediapalvelut

Kisajärjestäjät toivottavat median edustajat tervetulleiksi Jyväskylän Kalevan kisoihin 19.-22.7.2018!

Median edustajien akkreditointi on päättynyt.

Hyvä median edustaja!

Palvelemme Sinua parhaamme mukaan Kalevan kisoihin liittyvissä asioissa. Seuraamme kilpailuja sosiaalisen median kanavissamme, joista voit myös poimia materiaalia. Voit ladata kuvia osoitteesta  https://drive.google.com/open?id=1Qd1SxsyWF6Yipfvks9F1-a3Uu8HQSlCh. Ennen kisoja sieltä löytyvät logot ja promokuvat. Kisojen aikana kuvia lisätään päiväkohtaisiin kansioihin.

Kilpailukansliasta akkreditoituneet median edustajat saavat mediapassin, joka oikeuttaa liikkumiseen Harjun stadionin alueella. Lisäksi valokuvaajat saavat kuvausliivin, joka tulee olla päällä kilpailualueella liikkuessa. Kuvausliivejä on saatavilla rajoitetusti pitempiaikaiseen tai lyhytaikaiseen käyttöön.

Saapuminen

Median edustajia pyydetään saapumaan Harjun kampuksella (Sepänkatu 1) sijaitsevaan kilpailukansliaan, josta saat pysäköintiluvan ja mediapassin. Harjun kampusta vastapäätä olevan Voimala Businessparkin (Sepänkatu 4) pysäköintialueella tai lähialueen katujen varsilla on mahdollisuus lyhytaikaiseen pysäköintiin kisakansliassa käynnin ajaksi. Median ensisijainen pysäköinti on järjestetty Harjun kampuksen pysäköintialueelle (P4), Sepänkatu 1. Mikäli pysäköintialue on täynnä, toissijainen parkkialue on pysäköintialue 5 (P5), Yliopistonkatu 11 (vanha Lyseon lukio). Kts pysäköintialueiden sijainti https://kalevankisat.fi/wp-content/uploads/pysäköintikartta-urheilijat.jpg.

Mediakatsomo ja mediatila

Mediakatsomo sijaitsee etukaarteessa lähellä A1-katsomoa. Mediatila palvelee median edustajia kilpailun aikana. Mediatila sijaitsee A1-katsomon kioskirakennuksessa. Mediatilassa on kopiokone ja sinne toimitetaan myös tulokset ja pöytäkirjat paperisina.

Tervetuloa! Mikäli lisäkysyttävää, ole yhteydessä.

Majoitus
Varaukset pyydetään tekemään jkl bookingin kautta: LINKKI. Erillistä majoituskiintiötä mediaa varten ei ole varattu. Odotettavissa on, että Jyväskylän keskusta-alueen hotellit tullaan myymään loppuun jo kevään aikana. Tämän johdosta suosittelemme varaamaan kisamajoitukset mahdollisimman nopeasti.

Palvelut
Median käyttöön olemme varanneet erillisen mediakatsomon sähkö ja tietoliikenneliittymin. Katetussa mediakatsomossa on noin 50 paikkaa päivittäismedian käyttöön. Muista palveluista ja tiloista kerromme tarkemmin akkreditoinnin päättymisen jälkeen.

Muissa asioissa teitä palvelee:
Heli Toivola, viestintä ja media, p. 040 5801659, heli.toivola@jamk.fi

Tietosuojaseloste