Majoitus

Kalevan kisojen päämajoittajina ovat Hotelli Verso ja Hotelli Yöpuu. Muut allaolevien hotellien majoitusvaraukset tehdään JKL bookingin majoitusvarauspalvelun kautta.

Tilaa on

Hotelli Verso

Verso Hotelli palvelee sinua Jyväskylän keskustassa kävelykadun varrella. Verson erikoisuutena on kehuja kerännyt suomalainen aamiainen, jonka kaikki tuotteet ovat kotimaista alkuperää. Viihtyisän ja lämminhenkisen Baarin tarjonnasta löydät mm. laadukkaat juomat, lounaan, itseleivotut leivät sekä pientä suolaista pitkälle iltaan. Hotellilla on oma parkkihalli P-Toriparkin yhteydessä.

Kaikki hinnat sisältävät Verson suomalaisen aamiaisen sekä asiakassaunat.

Infoa:
014 333 999
info@hotelliverso.fi

Täynnä

Hotelli Yöpuu

Boutique Hotelli Yöpuussa vietät hotelliyön jollaista et löydä muualta! 26 huoneesta jokainen on sisustukseltaan uniikki ja erilainen. Hotellin yhteydessä toimii makunautintoihin erikoistunut ravintola Pöllöwaari. Hotellin sijainti on loistava lähellä kisa-aluetta ja kaupungin palveluita.

Huom! Hotelli on täynnä.

014 333 900
info@hotelliyopuu.fi

Tilaa on

Original Sokos Hotel Alexandra

Lämminhenkinen ja monipuoliset palvelut tarjoava Sokos Hotel Alexandra sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa kivenheiton päässä Matkakeskuksesta. Muutaman askeleen päästä löytyvät kaupungin ostospaikat ja muut palvelut. Harjun stadionille on noin kilometrin kävelymatka. Hotellin yhteydessä palvelevat tasokkaat ravintolat Fransmanni, Jalo kitchen & lounge ja Franseska. Runsas buffet-aamiainen ja langaton laajakaista sisältyvät huonehintaan. Hotellin sisäpihalta ja parkkihallista kadun toisella puolella löytyy maksullista parkkitilaa autolla saapuvalle.

Tilaa on

Hotelli Alba

Hotelli Alba sijaitsee kauniilla, puistomaisella alueella Jyväsjärven rannassa, Mattilanniemessä. Kaupungin keskustaan ja Harjun stadionille on matkaa noin 2 km. Hotellihuoneista on kauniit näkymät Jyväsjärvelle tai yliopiston kampusalueelle. Huonehinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen, maksuttoman nettiyhteyden sekä ilmaisen parkkipaikan. Hotellissa on savuton lounas- ja A la Carte -ravintola sekä iso aurinkoinen ulkoterassi.

Tilaa on

Omena Hotelli Jyväskylä

Aivan Jyväskylän keskustassa sijaitseva Omenahotelli tarjoaa mukavaa majoittumista kilpailukykyiseen hintaan. Moderneihin ja tilaviin huoneisiin majoittuu mukavasti neljä henkilöä. Keskustan palvelut ja Matkakeskus ovat viiden minuutin kävelymatkan päässä ja Harjun stadioniin on matkaa noin 1 km. Hotellilla ei aamiaismahdollisuutta.

Tilaa on

Kesähotelli Rentukka

Kesähotelli Rentukka sijaitsee Jyväskylässä Kortepohjan ylioppilaskylässä. Rentukka tarjoaa majoitusta 1-4 hengen huoneissa. Tilaviin huoneistoihin mahtuu hyvin isompikin ryhmä tai koko perhe. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, liinavaatteet ja pienoiskeittiö, josta löytyvät jääkaappi ja liesi. Huoneissa ei ole astiastoa. Hinnat sisältävät aamiaisen.

1hh = 74€

2hh = 84€

3hh = 103€

4hh = 140€ (4 hengen huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta)

lisäpatja 20,-/hlö

Huoneita on rajallinen määrä käytössä eli n. 100 ja täyttyy varausjärjestyksessä. Sopimushinnat voimassa 30.5. saakka. Varaus tunnuksella “Kalevan kisat 2018”.

Varaukset suoraan Rentukasta 010 279 2006 tai rentukka@jyvaskylahotel.fi.